Секција за архитекте


АРХИТЕКТЕ

Планирањем градње или уређења будућег простора (објекта), постављају се све већи захтеви за угодност коришћења, једноставност одржавања, енергетску и еколошку употребљивост, исплативост и остало.

Планирање (дизајнирање, пројектовање) таквих простора је захтевно јер одређене вредности простора негативно утичу на друге вредности једнаке или веће важности, на начин да их умањују или поништавају.

ilustracija1

Дизајнирањем (планирањем уређења) ентеријера бирају се материјали који доприносе квалитету и дизајну простора, али који су такође и истовремено знатно осетљивији на прљавштину, посебно на нечистоћу која се теком времена таложи на њихове површине.

Свакодневно чишћење тако уређених простора постаје изазов јер се наведени материјали, елeктрична опрема и уређаји не смеју чистити класичним прањем, рибањем четкама или употребом нагризајућих детерџената. Због тога је потребно предвидети трајан и ефикасан начин одржавања свакодневне чистоће простора, приликом којег треба избећи могућност њиховог оштећења и уноса других загађења (бука и неугодни мириси).

ilustracija1

Централни систем за усисавање се у потпуности усклађује с дизајном ентеријера (простора) на начин да притом не нарушава његов изглед или функционалност. У простору се налазе контролни дисплej (управљачка јединица) и усисне утичнице, које се бирају по потреби, зависно о врсти и намени простора. Усисне утичнице могу бити подне (уклопљене у раван пода), индустријске или зидне (у потпуности усклађене са дизајном интеријера, користе се за просторе са високим степеном уређења). Зидне усисне утичнице су усклађене бојом и завршним оквиром (маском, величине 3 модула) с електричном опремом (ел. утичницама, прекидачима...) комерцијалних произвођача (Vimar, Bticino, Gewiss, Legrand, Ave i Abb).

ilustracija1

Пословни однос

Приликом планирања централног система усисавања, наглашавамо важност његове интеграције са дизајном интеријера (простором), што подразумева уску сарадњу са стручним сарадницима. Тиме централни систем усисавања постаје незаобилазна целина простора, у потпуности усклађена са дизајном и функционалношћу ентеријера.

Својим искуством, стручношћу и компетенцијама и са пуном одговорношћу за сваки наш савет, препоруку или пројектно решење, позивамо вас да постанете наш сарадник. Наша понуда укључује пуну подршку при изради пројекта система централног усисавања.

Довољно је да нам пошаљете архитектонске основе и ми ћемо за вас припремити оптимално решење у складу са архитектуром и наменом простора.Позив за сарадњуПлан објекта *

Слање плана објекта.

*Није обавезно поље!