Tubo централни вакуумски системи опремљени су детектором за спречавање блокирања филтера. Централна јединица УПОЗОРАВА када је филтер близу максималне апсорпције (жуто светло трепери на индикаторској табли). У овом случају можете наставити са коришћењем централног система, али ПРЕПОРУЧУЈЕМО чишћење кертриџа. Ако централна вакуумска јединица често указује на ову аномалију, морате да промените филтер.

Постоји широк спектар додатака, укључујући разне врсте флексибилних црева, четки и утичница које се прилагођавају вашим различитим потребама опремања.

Зависи од тога колико су велике собе; с једном утичницом можете покрити отприлике 35-50 м², тако да је прилично једноставно израчунати број утичница које су вам потребне. Други начин да се израчуна број утичница је следећи: знајући да је црево за чишћење дугачко око 7 метара, ако су утичнице постављене у тачки K (ходник, улаз итд.). Можете видети где ће црево доћи и одредити број утичница потребних да покрије цео стан или кућу.

Централна јединица Tubo система смештена је у засебном окружењу, далеко од просторија у којима живимо, на пример, у подруму, техничкој просторији, на спољњем зиду, тераси или у гаражи итд. То вам омогућава да систем користите у било ком тренутку, јер је потпуно нечујан.

То ће зависити од низа фактора као што су: површину вашег објекта, броја утичних места, као и коју централну јединицу желите и који додаци су вам потребни. Ми ћемо са вама прегледати све могућности и пружити вам најбоље решење које задовољава ваше потребе и предвиђени буџет.

За више детаља о цени посетите нашу продавницу на следећем линку.

У зависности од квадратуре вашег стана, можемо Вам препоручити Studio линију као и QB модел. Такође, постоји низ других опција које требате узети у обзир приликом одлучивања који модел вам највише одговара. Ми ћемо вас водити кроз овај поступак уз наше стручно особље.

Укратко, одговор је да, али потребно је да погледамо ваш дом како би утврдили колико је инсталационог материјала потребно и како је најпогодније поставити инсталацију.

Не, није бучан јер се централна јединица налази у посебној просторији, тако да не чујете мотор како ради и можете да усисавате у потпуној тишини. Ово вам омогућава да чистите било када, чак и увреме када се обичан бучни усисивач не може користити.

Централни систем усисавања инсталира обучен и квалификован инсталатер.

Да, централни систем усисавања је тако једноставан и флексибилан да га може користити више оператора истовремено. Дакле, систем је савршен за чишћење не само кућа и станова, већ и великих зграда и окружења попут хотела, канцеларија, друштвених центара, рехабилитационих центара, болница итд.

Централни систем усисавања је једноставан и практичан: флексибилно црево је уметнуто у утичнице у зидовима различитих просторија куће, а прикупљена прашина нестаје "иза зида" право у централну јединицу, која се налази у одвојеном окружењу - просторији, далеко од собе у којој се усисава. Нема старог усисивача који се вуче по кући у потрази за одговарајућим напајањем, нема више напрезања са продужним кабловима који нису довољно дуги. Сада свака соба може имати своју утичницу, где се може уметнути флексибилно црево са најприкладнијим додацима.